Step-Up A/S
Sitemap
Print

Nyhedsbrev

 
Tidligere afsendte nyhedsbreve
AFSENDT UDGIVELSE
07.11.2012 Step-Update nr. 4 - Inden julen...
16.06.2010
16.02.2010
Step-Update nr. 2
01.10.2009
Step-Update nr. 1
05-11-2012 11:16:24
Step up inden jul
Step up inden jul
 
Tør du gå videre? Du alene er ansvarlig for dine valg, og du vælger selv dit fokus?
Det gør du også nu. Hvis du går videre, har jeg en gave til dig.
 
Nu har alle i lang tid snakket finanskrise, nogle er gået imod og sagt: "Hos os findes og taler vi ikke krisesprog". MEN hvor er I henne rent mentalt? Har I energien, der skal til? Ved I hvilke mønstre, I skal bryde? Hvem skal gå foran og hvad er den rigtige strategi? Venter I rent mentalt på krisen skal gå over, for så bliver alt godt?
 
Jeg tror på, at efter krisen kommer forandringer i samme tempo som i dag, måske endnu hurtigere. Konkurrencen bliver endnu hårdere og kunderne og medarbejderne vil stille endnu større krav, end de gør i dag - så måske er vi i dag lige midt i "De gode gamle dage".
 
Hvad koster det, at I i dag ikke er mentalt på toppen? Er der mange "Vi skal bare lige..."-historier, mange "Vi burde gøre...", mange "Det er også konkurrencen, priserne, kunderne, konkurrenterne osv."? Er det på tide at gøre noget NU, eller er du villig til at betale prisen?
 
Hvor meget er I villige til at ofre på ikke at være klar i dag, i morgen, om en måned eller når krisen er ovre?
 
Det handler om at steppe up
Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, og du føler, der skal gøres noget ved det, så sørg for at du eller nogen i din organisation tager fat i Step-Up. Gør det, før det er alt for sent. Du kan også vælge bare at sige: "Jeg burde gøre noget, men det er jo ikke mit ansvar". Rigtigt, men så bliver det dit ansvar på et tidspunkt.
 
Lige meget hvad, så kommer fremtiden og nogen siger endda, at krisen nu går den rigtige vej. Det bliver måske svært at bevare pessimismen. Sørg for at det sker for dig først.
 
Hvis du selv mangler inspiration, så får du her en lille efterårsgave - de 3 første kapitler af min bog gratis. Gå ind på/klik: www.stepupas.dk/om-step-up/boeger.html
 
Hvis du er beslutningstager, så sikre dig at potentialet bliver frigivet, at de uhensigtsmæssige mønstre brydes - lad os sammen se på, hvad der skal til.
 
Nyt fra og om Step-Up
 

Mental træner i TMS Ringsted
Ole Bødtcher er blevet valgt som mentaltræner for herreholdet i TMS Ringsted. Holdet er lige rykket op i Herreligaen. Som oprykker handler det om at finde fodfæste, fokusere på succeserne og lære mest mulig af nederlagene, som alle ved kommer. Ole skal hjælpe spillerne og trænerteamet med at udnytte potentialet optimalt, så holdet kan sikre sig nogle gode resultater og endnu en sæson i Herreligaen.


Book et anderledes julearrangement, julegave, kick-off og gør det i god tid ? NU!
Vi ved godt, sneen ikke er begyndt at falde endnu, men mange steder sidder der allerede nu nogen og tænker: "Hvad gør vi med julefrokosten?" og "Hvad skal julegaven til medarbejderne være i år?".
Lad Step-Up komme med en anderledes julegave - et bud på, hvordan I ryster teamet sammen, giver personlig udvikling, flytter fokus og giver et spark bagi. Er det ikke ved at være tid til at komme videre fra alt det finanskrisesnak? ? Bryd mønsteret, giv en mental julegave.
En stigende del af de danske virksomheder mærker nu forsigtige tegn på, at det begynder at gå bedre. Mange har sparet på rigtig mange ting, siden krisen startede og er nu klar til at løsne lidt mere op. Derfor mener vi, at det er en rigtig god ide at belønne jeres medarbejdere for deres indsats, måske skifte fokus og signalere til dem, at NU er I klar til at sætte alle sejl til i 2013. Planlægningen starter nu, derfor har vi nogle unikke bud på en ?Julefrokostaktivitet og julegave?, som vil gøre en forskel for hele virksomheden/teamet.
 
 
Hvordan bliver græsset grønnere på min side?
Nu som lydbog.
Ole Bødtchers bestseller med over 6.000 solgte eksemplarer bliver nu, efter ønske fra mange, udgivet som lydbog. Ole har selv indtalt den i samarbejde med firmaet Podconsult, og de er sammen ved at lægge sidste hånd på bogen. Så det er nu muligt at hører bogen på din Iphone, computer eller i bilen, arbejde struktureret med dig selv og dine mål, eller bare få en lille powertalk af Ole engang imellem. Prisen bliver kr. 99,00 incl. moms. - kan bestilles på hjemmesiden snart.
                                                                                               
   
 
Det er aldrig for sent at tage kontakt til Step-Up, ring 26 32 82 52 eller kontakt/klik på http://www.stepupas.dk/kontakt-os.html
 
Ole Bødtcher
Direktør, Step-Up as
 

 

Navn:  *
E-mail:  *
Ønsker:  *
 
 

Step-up ApS     Lundehusvej 8    2100 København Ø   CVR: 28303173     Tlf.: 70 22 72 50     E-mail: info@step-up.as