Step-Up A/S
Sitemap
Print

Step-Update nr. 2

 

Velkommen til Step-Update nr. 2

 
Indhold

Leder af Ole Bødtcher: ”Hvor længe vil du vente på opsvinget?”
Ny kunde i Step-Up: Falck Smith Defence Systems
Nyt fra Step-Up A/S
Debataften: "Først ud af krisen med Preben Kragelund”
Hvor længe vil du vente på opsvinget?

Er det i dag sådan, at du eller din organisation mentalt venter på, at krisen driver over? Det kan godt være, I gør mange ting, men er I der mentalt? Tænker I anderledes, bryder I mønstrene og udnytter I potentialet optimalt? Så mit spørgsmål til dig er: ”Hvor længe vil du vente med at kickstarte din organisation eller dig selv mentalt, så du er klar til at springe ud af krisen foran dine konkurrenter?” Når vi fortæller os selv, at vi først er klar om et stykke tid, eller at om x tid bliver det hele nemmere, sker der det, at vi bliver mere reaktive og sænker vores indsats og ambitionsniveau, mens vi venter.

Men hvad ville der ske, hvis I hævede overlæggeren og i stedet så på, hvad der skulle til for at starte allerede nu? Hvis I besluttede at gå proaktivt til værks og se på mulighederne - forberede indsatsen, mens I venter? Det gør selvfølgelig mange ting nemmere at vente, og finanskrisen er jo en god undskyldning, men giver det jer de resultater, som I gerne vil have og har brug for nu?

Så se dig selv i øjnene og stil spørgsmålet: ”Gør jeg eller min virksomhed det optimale?”. Er du, hvis du skal være helt ærlig, tilfreds med indsatserne? Hvis ikke, hvorfor så ikke gøre noget ved det nu. I Step-Up ser vi mange eksempler på, at det er under pres og modstand, at de største idéer opstår og indsatser ydes – det er der, vi tit udvikler os.

Rigtig god fornøjelse.
Ole Bødtcher
Adm. direktør og Partner
 
Ny kunde hos Step-Up – Falck Smith Defence Systems

Step-Up gennemførte i efteråret 2009 udvikling af den interne kommunikation i produktionsafdelingen. En blanding af personlig udvikling, kommunikation og personlig coaching.

”Som virksomhed, der producerer og leverer produkter til våbenindustrien, er det altafgørende for os, at vi leverer høj kvalitet til vores kunder. En fejl fra os kan have fatale konsekvenser. Og vi tager vores ansvar seriøst.” siger Frank Tengberg-Hansen, udviklingsansvarlig i Falck Schmidt Defence Systems, og tilføjer: ”Et stort fokus på høj kvalitet i produkterne kræver fokus på de elementer, som kan påvirke kvaliteten. Herunder samspillet mellem afdelingerne og de enkelte medarbejdere.”

Step-Ups samarbejde med Falck Schmidt Defence Systems gik ud på at øge bevidstheden på forskellighederne i afdelingerne og blandt kolleger. En bevidsthed om, at alle mennesker er forskellige, og at det stiller krav til den daglige kommunikation. Opgaven blev løst gennem et todages kursus for afdelingen med fokus på kvalitet i kommunikationen. For at sikre implementeringen af de nye værktøjer gennemførte afdelingslederen samtidig et personligt udviklingsforløb.
”Step-Up's fokus på at skabe de forudsætninger, som skal sikre varige ændringer, har hjulpet os til at øge kvaliteten i vores daglige arbejde. De tiltag, som vi i afdelingen besluttede på uddannelsen, kører stadig.” siger afdelingsleder Kim Nygaard.

For mere information om samarbejdet med Falck Schmidt Defence Systems – kontakt Klaus Cassøe på tlf. 26 32 82 53.

 
Nyt fra Step-Up
Et af Step-Up's mål for 2010 er, at vi skal være endnu bedre til at profilere Step-Up og inspirere vores kunder og samarbejdspartnere.

Derfor har vi igangsat 3 nye tiltag:

Debataften – se herunder
Vi inviterer til vores første debataften med fokus på, hvordan vi håndterer krisen og tiden, der kommer efter. Der er allerede mange tilmeldte, der vil være med til at gøre denne aften attraktiv og udbytterig og du kan stadig nå at tilmelde dig.

Gruppe på Facebook
Gruppen hedder ”Step-Up og gør en forskel” og er for alle med interesse for personlig udvikling.

Artikler til aviser, fagblade og ugeblade
På hjemmesiden kan du læse de artikler, som Step-Up har fået i div. medier - artikler om de emner, hvor Step-up har viden og ekspertise – eksempelvis ”Uden indre motivation og drivkraft bliver uddannelse værdiløst” og ”Eliteidrætsudøvere skaber motivation og ny adfærd i virksomheder” - Artikler

Debataften: Først ud af krisen med Preben Kragelund

De økonomiske nøgletal begynder at vise fremgang. Finanskrisen er ikke helt overstået, men det er tid til at kigge fremad.

”Den store udfordring bliver at få de mange efterladte snublesten ryddet af vejen og få udnyttet det personlige potentiale. De virksomhedsledere, som formår hurtigt at få energien tilbage i
organisationen, bliver vinderne af den næste tids muligheder.” siger Preben Kragelund,
bestyrelsesformand i Step-Up og tidligere direktør for Team Danmark.

I Step-Up tror vi på, at det fælles kompetenceniveau overstiger summen af de enkeltes
kompetencer. Derfor inviteres du med andre ledere til gåhjemmøde og debataften, som vil udvide dine handlemuligheder for at skabe energi i dit team, og på den måde vinde næste runde.
 

Program for debatten:
16.00 Velkommen og gennemgang af program
16.15 Oplæg ved Bestyrelsesformand, Preben Kragelund
16.30 Debat: Hvordan kommer energien tilbage i teamet?
17.15 Pause: Kaffe/te og en sandwich
17.45 Debat: Hvordan kommer energien tilbage i teamet, fortsat?
18.30 Konklusion
18.45 Tak for denne gang

Deltag gratis i debatten som afholdes den 9. marts 2010 kl. 16.00–18.45 i vores lokaler i Greve.

Tilmelding til Bente Jensen, Tlf. 26 32 82 55, bente@step-up.as
 

Step-up ApS     Lundehusvej 8    2100 København Ø   CVR: 28303173     Tlf.: 70 22 72 50     E-mail: info@step-up.as