Step-Up A/S
Sitemap
Print

Step-Up's vision

Bedst til at flytte mennesker.

 
 

Step-Up's værdier

Ansvarlighed
Vi er ansvarlige. Vi holder hvad vi lover. Vi tager kun de opgaver, vi ved, vi kan løse. Ansvarlighed kommer af troværdige løsninger. Vi tager ansvar for at guide jer gennem hele processen, mens I tager ansvar for at føre resultaterne ud i livet.
 
Samarbejde
Vi samarbejder ligeværdigt både eksternt og internt. Vi møder og respekterer hinandens forskelligheder. Det gør vi via dialog og en åben og ærlig kommunikation. Vi er loyale overfor de beslutninger, der bliver truffet.
 
Forretningsorienteret
Vi er forretningsorienterede. Det er vigtigt at skabe en troværdig win-win situation for alle parter. Vi sætter en ære i, at I får tilført værdi ved at bruge Step-Up og at kursus/uddannelse er en sund investering.
              
Integritet
Vi har integritet og vi værner om den. Vi står ved, hvem vi er. Vi er bevidste om, at vi bidrager til fællesskabet samtidig med, at vi holder fast i os selv. Det gør os tydelige som firma og mennesker og giver kant. 
 
Energi
Vi er engagerede. Vi brænder for opgaven, skaber energi og forudsætningerne for forandring. Vores fokus er på muligheder og støtte til den enkelte og/eller gruppens potentialer og udvikling. Vi skaber energien til fremskridt.
 
 

 

Vi er bevidste om vores rolle som formidler og tager egen medicin.

 

Step-up ApS     Lundehusvej 8    2100 København Ø   CVR: 28303173     Tlf.: 70 22 72 50     E-mail: info@step-up.as