Step-Up A/S
Sitemap
Print

Peptalk

Er dagligdagen blevet for meget rutine og forudsigelig - giver dagsorden sig selv? Får I det output, det drive og den energi, som var tiltænkt, og som skal til for at nå nye mål?
 
Medarbejdere stiller krav til indholdet i deres liv og interesserer sig i stigende grad for deres egen personlige udvikling. Det er nærmest blevet et must at arbejde med sig selv og lære at identificere handlingsmønstre og signaler – såvel egne som andres!
 

Brug en peptalk til at samles tættere om vision, værdier, bryd mønstre eller et spark bagi, og gør det samtidig muligt at inspirere og udvikle den enkelte og teamet til at være endnu mere målrettede og engagerede. Læg en peptalk ind når I alligevel er samlet, evt. først på dagen for at sætte rammerne og referencerne for en anderledes dag, eller sidst for at slutte af med et brag og sikre, at budskaberne og dagen huskes!

Generelt omkring peptalks

Når Step-Up er på, er det ikke kun os, som snakker og har løsningerne. Deltagerne bliver involveret og udfordret. Vi vil provokere, holde spejlet op foran jer, sige tingene på en anden måde, ryste jer sammen, og vi kommer også til at grine – det håber vi er ok?

 

Step-up ApS     Lundehusvej 8    2100 København Ø   CVR: 28303173     Tlf.: 70 22 72 50     E-mail: info@step-up.as