Step-Up A/S
Sitemap
Print

Powertalk
- gi' dit team eller din virksomhed et hurtigt energispark

Har du et team, som du ønsker at belønne, som godt kunne bruge et energispark eller som bare mangler ny inspiration?

 

Tag en timeout, skift gear og lad batterierne op, sæt fokus på det enkelte område - det som passer til jer lige nu.


Lad os udfordre og inspirere jer til at få brudt mønstrene og se tingene på en ny måde.
 
Hvad er prisen for ikke engang imellem at tage en mental time-out? Få brudt mønstrene, set tingene på en ny måde og styrket teamånden? Hvilke omkostninger vil der komme senere, ved ikke at fokusere på den vigtigste ressource – medarbejderne? Hvor mange forkerte ”plejer” og gamle vaner lever i med i dag? Hvilke skjulte ressourcer bliver ikke frigivet? Hvor lidt skal der til for at bryde mønsteret? Hvad vil udbyttet være af at investere i en time-out?
 
Men har I tiden lige nu - det går jo meget godt, I skal bare lige ….. Det bliver først i det nye år. Vi har ikke penge før næste år. Vi skal lige have bemandingen helt på plads. Hvis I bare havde lidt mere tid. Mange gode og rigtige forklaringer, men hvad er konsekvensen/ prisen?
 
Få et fantastisk sjovt og motiverende foredrag med forfatteren til bogen ”Hvordan bliver græsset grønnere på min side” Ole Bødtcher.
 
 
Ole Bødtcher, direktør i Step-Up, er en rigtig powertalker, der formår at motivere og engagere sit publikum.
 
Levende, energisk, underholdende, kompromisløs og motiverende er typisk ord, som deltagerne efterfølgende sætter på Ole.
 
Ole viser jer, hvordan I kan udnytte jeres fulde potentiale - og sætter en stopper for alle de begrænsende historier som afholder dig fra at handle - lad Ole vise dig, dit team eller organisation en helt ny verden.
 
Ole tilpasser sin powertalk til det udgangspunkt, som I giver ham!

 

 
 
 

 

Step-up ApS     Lundehusvej 8    2100 København Ø   CVR: 28303173     Tlf.: 70 22 72 50     E-mail: info@step-up.as