Step-Up A/S
Sitemap
Print

Team
- det er for nemt at stille sig tilfreds med ”godt nok”

 
Har du et team, som du ønsker at belønne, som godt kunne bruge et energispark eller som bare mangler ny inspiration? Tag en timeout, skift gear og lad batterierne op, sæt fokus på det enkelte område - det som passer til jer lige nu. Lad os udfordre og inspirere jer til at få brudt mønstrene og se tingene på en ny måde.
 
Godt nok, er nytænkningens værste fjende. Vi har ikke fantastiske organisationer, fordi vi har "gode" organisationer. Vi er ikke fantastiske mennesker/kollegaer/ medarbejdere, fordi vi gør det "godt". Kun ganske få opnår at leve et fantastisk arbejdsliv.

Det er en af grundene til, at så få teams opleves som virkelig fantastiske. Langt de fleste teams bliver aldrig fantastiske, fordi de fleste netop er ret gode - dette er deres største udfordring.

Tit oplever vi, at der er mere fokus på at finde historierne om, hvorfor det ikke kan lade sig gøre - vores team er lidt specielt, vi er styret af markedet, hvis bare vi var to medarbejdere mere, bedre lokaler, jeg har ikke selv valgt medarbejderne i mit team, og hvis bare vi fik et nyt IT-/platform- /CRM-system, så skulle I bare se.
                Så hvordan I får frigivet potentialet og forvandlet teamet fra godt til fantastisk? Der arbejdes i dag godt, og der opnås gode resultater, men hvilke justeringer skal der til for at resultaterne bliver fantastiske? Hvilke indsatser skal I gøre for at få frigivet potentialet i jeres virksomhed, team, medarbejdere og kunder? Hvad vil indsatserne betyde for jeres resultater?

Udgangspunktet er at finde ud af, hvor I er i dag, hvor I skal hen, og derefter sammen lægge den strategi, som hurtigst og mest effektivt bringer jer til målet. Du kender måske et fantastisk team eller har selv arbejdet i et? Hvad var det, der gjorde forskellen?

Er dit team villigt eller motiveret nok til at nå målet?
 

Se kundeudtalelser

 
 


 

 

Step-up ApS     Lundehusvej 8    2100 København Ø   CVR: 28303173     Tlf.: 70 22 72 50     E-mail: info@step-up.as