Step-Up A/S
Sitemap
Print

Salg

 
 
BRFkredit besluttede,at gennemføre et salgsprojekt på tværs af hele huset - målet var blandt andet at give vores kundemedarbejdere et mentalt løft - og en klar fornemmelse af, at de største barrierer for salget / kundekontakten, ligger hos den enkelte. Eller sagt på en anden måde, den enkelte medarbejder har et stort uudnyttet potentiale, som i højere grad kan frigøres/bevidstgøres, for at skabe endnu større resultater. Fokus var altså på den enkelte medarbejders personlige udvikling.

Vores fokus betød også, at vi i første omgang fravalgte et egentligt værktøjskursus til fordel for at fokusere på den enkelte medarbejders personlige udvikling.

Vi anser - som også dengang- , at den personlige udvikling kommer forud for læringen af forskellige værktøjer eller som minimum et parallelt forløb mellem værktøjsdelen og den personlige udvikling.

Valget faldt på Step-Up med Ole Bødtcher som underviser, da Step-Up virkede meget engageret, troværdige, tillidsvækkende og seriøse samarbejds- og sparringspartnere.
                
Step-Up gav et godt indtryk af hvilken ydelse de kunne levere og hvad de ikke ville kunne levere.

Ole Bødtcher er god på "scenen", hvor han med sit meget smittende engagement formår at trække selv de mest tilbageholdende medarbejdere frem.

Vi har haft ca. 140 medarbejdere igennem et samarbejde med Step-Up fordelt på ca. 12 forløb over en periode på ca. 2 måneder.

Ole Bødtcher tilbyder uopfordret sparring på konkrete opgaver og tænker altid næste skridt ind i samarbejdet.

Jeg har de bedste anbefalinger til samarbejde med Step-Up og Ole Bødtcher
 
BRFkredit
HR konsulent Thomas Arnbjerg

 

Step-up ApS     Lundehusvej 8    2100 København Ø   CVR: 28303173     Tlf.: 70 22 72 50     E-mail: info@step-up.as