Step-Up A/S
Sitemap
Print

Goldmine

 
 
Tusind tak for en god teambuilding. Det er rart atlytte til kollegernes snak i dag:
 

"Ja, og lagde I mærke til, der var ikke den barriere mellem Telpak og os " "Hold da op, jeg KU smadre det bræt - bare pas på, hvis dørene er lukkede, så whroooommmm lige hånden igennem, du !"

 
"Jeg var fuldstændig fuld af energi, da jeg kom hjem, konen var helt bekymret, hvor jeg lige havde været henne, det kunne da ikke være på kursus"
 
"Det var vel nok et godt arrangement, hvor var Ole dog fuld af energi - og hvor kunne han give den videre"
 
"Lagde I mærke til, der var ingen der sagde: Det gider jeg ikke, det kan jeg ikke, det har jeg ikke lyst til - ham vil jeg gerne låne til mine teenagebørn"
 
"Ja, og gæt hvad min mand ledte efter i bukselommen, på hylderne osv. - nøglerne - og de VAR i bukselommen, hvor han havde mærket efter mindst 10 gange"
           
Ja, det var et udpluk, som jeg har lyttet mig til.
 
Det var succes over hele linjen. Jeg havde da sommerfugle i maven inden start - bare du nu kunne leve op til forventningerne, som var høje, og bare stedet Byggecentrum kunne det samme. Men jeg slappede hurtigt af, for alting var jo bare i orden - ja, selvfølgelig, ikke sandt!
 
Og tak for din gode dedikation i bogen - den har jeg taget til efterretning og kan kun sige, jeg er på vej fremad efter nogle grimme år, der har været svære at overvinde. Jeg tror på mit potentiale - bare STOK nu kan følge med, når jeg er oppe på fulde omdrejninger!
 
Der er flere, der har nævnt, at de glæder sig til at komme i gang med bogen, som jeg synes er morsom og velskrevet.
 
Tak for en stor indsats afStep-Up - og mon ikke vi ses ved det næste teambuilding arrangement. Man taler allerede om en gentagelse næste år.
 

Vi ses - og venlig hilsen

Annemette Justesen
STOK Emballage A/S

 
 
 

Step-up ApS     Lundehusvej 8    2100 København Ø   CVR: 28303173     Tlf.: 70 22 72 50     E-mail: info@step-up.as