Step-Up A/S
Sitemap
Print

Salg

 
 

Step-Up er blevet en vigtig samarbejdspartner ien stor vifteaf vores efteruddannelses-programmer. I relation til vores kompetenceudviklingsprogrammer for vores medarbejdere er de en vigtig instruktør på alle niveauer i vores karrierepyramide.

I relation til al vores efteruddannelse af vores frontpersonale i butikkerne – har vi opnået super gode resultater i samarbejde. Step-Up er eminent til at rykke folks grænser, at få flyttet dem til næste niveau og bryde med ' sådan plejer vi da at gøre.'

Vi har haft mere end 1500 personer igennem et forløb med Step-Up – fordelt over ca. 3 år.                                                                                                                 
 
Sætter stor pris på, at Step-Up er super operationel, men samtidig kommer de med strategiske betragtninger og input, som er brugbart som sparring til udvikling af fremtidige kurser.                                                                                                                   
               
Udviser stort nærvær på kurserne og har stor indlevelsesevne i kursisternes virkelighed og deres hverdag. Forstår på en humoristisk måde at få deltagerne til at kigge på sig selv i et nyt perspektiv. Step-Up formår virkelig at sætte scenen og få folk draget og involveret. Er driftsikre og super professionel at arbejde sammen med.
 
Bogen ”Hvordan bliver græsset grønnere på min side” er blevet brugt som konkurrencegave på vores salgskurser – så der er virkelig blevet gået til stålet. Jeg må seriøst opfordre til at efterfølgeren snart kommer!
 
Det bedste ved vores samarbejde er, at enhver udfordring bliver tvistet til positive overraskende vinkler. Et af Step-Ups mottoer er, at der altid findes en løsning – og det prøver vi så alle at leve efter.
 
Med venlig hilsen
Henrik Dybdahl Michaelsen    og     Ulla Søe
HR-Direktør                                     Uddannelseskoordinator
Matas                                               Matas                                                                                       

 

 

 
 
 

Step-up ApS     Lundehusvej 8    2100 København Ø   CVR: 28303173     Tlf.: 70 22 72 50     E-mail: info@step-up.as