Step-Up A/S
Sitemap
Print

Lederudvikling

 
 
I løbet af de seneste 3 år har NetDesign gennemgået en eksplosiv vækst, hvilket har stillet store krav til organisationen. Vi har indført et mellemlederlag og har fra 2005 – 2007 oplevet en medarbejdervækst på ca. 200 %. I denne periode har vi sammen med Step-Up succesfuldt gennemført Ildsjæle program, som har været en stor hjælp i integration af de mange nye kolleger.
 
Idet vi indførte et nyt mellemlederlag, som primært blev rekrutteret fra egne rækker, havde vi et behov for mellemlederuddannelse. Sammen med Step-Up har vi udarbejdet et uddannelsesprogram for vores ledere, som vi kalder for ”Målrettet ledelse i NetDesign”.
 
Lederuddannelsen er nomineret til 2½ år og vi er ved sidste semester. Vores ledere har været ekstremt glade for forløbet, som involverer rigtig mange ledelsesværktøjer herunder Coaching, JTI-profil og m.v.
                
Årsagen til at vores samarbejde med Step-Up er så succesfuldt, at både NetDesign og Step-Up har en praktisk tilgang til uddannelse – tingene skal prøves. Konsulenterne fra Step-Up er fulde af energi og godt humør, hvilket giver nogle rigtig gode uddannelsesdage.
 
Efter hvert semester har vi gennemført målinger på tilfredshed og udbytte af uddannelsen og vores tilbagemeldinger har været tårnhøje – og alene på den baggrund kan vi på det varmeste anbefale at drøfte uddannelse med Step-Up.
 
Med venlig hilsen
 
Ulrich Lund
HR- & administrationsdirektør
NetDesign A/S

 

Jeg har via mit job som markedschef i Danske Bank samarbejdet med Step-Up A/S siden år 2000, hvor opgaverne primært har været at skabe motivation og begejstring hos medarbejdere/ledere, der skulle fungere som rollemodeller for andre i forandrings- eller salgsprocesser ud fra Best Practise tankegangen: ''Gøre de bedste bedre'' og ''Lær af de bedste''.

 

Step-Up har et meget smittende engagement, er fagligt kompetent og har humør/humor og livsglæde, der ligeledes smitter andre positivt.

 

Step-Up er fantastisk til at relatere til hverdagen, både på det faglige og det menneskelige niveau hvor især vaner og rutiner er indfaldsvinklen.  

 

De er rigtig god til at få teori omsat til praksis ved gode eksempler der både viser forretningsmuligheder, skaber kundetilfredshed og skaber arbejdsglæde for den enkelte leder/medarbejder og teamet/afdelingen.

 

Step-Up er god sparring og god til at afdække behov, og tilbyder løsninger, hvor også de øvrige Step Up kollegaers kompetencer benyttes efter principper ''gør det du er bedst til''.

 

Jeg vil give mine bedste anbefalinger til samarbejde med Step-Up.

 

Bjarne Hallstrøm

Chefkonsulent i Danske Bank


Retur

 

Step-up ApS     Lundehusvej 8    2100 København Ø   CVR: 28303173     Tlf.: 70 22 72 50     E-mail: info@step-up.as