Step-Up A/S
Sitemap
Print

Coaching

Vi har en oplevelse af at mange ledere i dag går rundt og er frustrerede. Lederne i dag bliver hele tiden konfronteret med ”nåede du dine/jeres mål”, ”kan du klare dig med færre medarbejdere”, ”Lean” og diverse implementeringer af nye tiltag, produkter, systemer osv.
 
Det kræver utroligt meget energi som leder bare at følge med og have styr på sin egen motivation og dagligdag. Derudover skal lederen også kunne motivere og udnytte potentialet optimalt hos sine medarbejdere. Medarbejdere som måske ikke lige altid er forandringsvillige og lige meget motiverede for alt.
 

Ledelse i dag handler om identitet. Du skal gøre en forskel. Du skal udvikle potentialet og skabe resultater. Du skal gerne sætte nye standarder for hvad der er muligt.

Alt dette som regel ud fra de samme forudsætninger, som der hele tiden har været – hvis du er heldig og de ikke er dårligere.

Derfor arbejder Step-Ups coaching uddannelser både med den personlige udvikling af lederen, med generelle ledelsesværktøjer kombineret med coachingværktøjer. Således at både lederen selv og dennes medarbejdere bliver udviklet samtidig.
 

Step-Up’s coachinguddannelser bygger på proces og workshoptanke-gangen. Derudover er det vigtigt at alle værktøjerne er så simple, at det er lige til at gå i gang og få dem implementeret i hverdagen.

En Coachinguddannelse med Step-Up strækker sig derfor typisk over en periode på 4–12 måneder. Der skal være tid til grundigt at massere værktøjerne og den nye tilgang ind under huden.

 Eksempel på Coachinguddanelse (PowerPoint)

 

Step-up ApS     Lundehusvej 8    2100 København Ø   CVR: 28303173     Tlf.: 70 22 72 50     E-mail: info@step-up.as