Step-Up A/S
Sitemap
Print

Præsentationsteknik

Hvad koster det i tabt salg, forståelse, begejstring osv. Når du ikke udnytter din taletid optimalt? Hvor mange kender ikke det med at skulle stille sig om og holde en tale, et kort indlæg eller en præsentation foran andre. Sommerfuglene flyver måske forvildet rundt i maven. Vi kan måske ikke få dem helt væk, men vi kan måske få dem til at flyve i formation – Så få styr på nervøsiteten, din strategi og kommuniker med gennemslagskraft!
 

Det er virkelig ikke noget som kan dræne for energi, som det at være hjemme i selve indholdet/emnet, men absolut ikke hjemme i det at stå foran andre mennesker. Hvad skal jeg sige, hvordan, hvad hvis de har spørgsmål, hvad hvis de ikke forstår mig – mine pointer eller ligefrem er uenige, og hvad hvis jeg går i stå!

Egentlig er værktøjerne meget banale og simple – det handler bare om at finde ud af hvilke der virker for den enkelte og så træne dem.
 
Vi tror på, at det handler om at kunne kravle før man kan gå – derfor træner vi i et beskyttet milijø og tager små skridt fremad, således at der opnås en sikkerhed og en overbevisning om at ”det kan jeg jo faktisk godt styre” inden vi går videre. For der er ikke noget mere demotiverende, end at lave en dårlig performence. Den husker man i mange år, og den graves frem hver gang man skal på igen.
 
Flyver dine sommerfugle ikke i formation, så få Step-Up til at give dig nogle små enkle fif, som vi sammen sikre du kan håndtere.
 

Kurserne kan sammenstrikkes lige fra at skulle holde et kort indlæg af 2–5 min. til at skulle planlægge og gennemføre en længere uddannelse.

Eksempel på uddannelsesforløb af Præsentationsteknik (Word-dokument)

 

Step-up ApS     Lundehusvej 8    2100 København Ø   CVR: 28303173     Tlf.: 70 22 72 50     E-mail: info@step-up.as